familjenkaosbygger.blogg.se

Vi är ett par i 30 års-åldern som ska bygga vårt drömhus på landet. Vi har en son som kryddar vår vardag. Här får ni följa vår vardag och alla bestyr kring ett husbygge. Vi har valt att bygga ett modulhus ifrån Hjältevadshus

Man hinner med mycket på en dag..

Publicerad 2015-11-01 19:35:29 i Husgrunden,

På en dag hinner man med mycket, dessa foton är tagna där dom avsluta sitt arbete sist, alltså ifrån fredags. Torsdagen var jag ute och kikade, foton från det besöket ser man från det tidigare inlägg innan detta. Jag tycker att dom har hunnit med mycket på en dag.
 
Jag ska nu under kommande vecka vara med ute vid tomten och vara där som en hustomte, hämta grus till husbehov, sparka i grushögar...Tja...Vara allmänt ivägen..:) ;) Det jag tänkt att göra också är att ta foto varje dag och lägga ut, och på så sätt se hur grunden växer fram. Det innebär nu kommande vecka att bloggen kommer att uppdateras varje dag. 
 
Kommer bli kul att se hur veckan artar sig.
 
 
 Denna bild är tagen ifrån grusvägen och man ser ena gaveln på huset, till höger i bild kommer ingång och infarten vara. och sen till vänster baksidan och kvällssolen. Solen går ner någonstans borta vid gluggen mellan skogen man ser i bakrunden.
 
 
 
Tja, vår kontrollant kollar om luft och ljud kan passera fritt i tomröret, förvånad och helt till sig blir man när man hör sig själv....
 
 
 
Här ser man infarten, där frigoliten är kommer det framtida garaget att stå. Där betongelementen står kommer dom att skrapa bort jorden, 5 meter brett och fylla med sprängsten fram till hus. Så kan vi sen använda ytan till mer parkeringsmöjligheter. göra en gång till och från huset...Men dom gör iordning grundjobbet så får vi göra avslutet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela