familjenkaosbygger.blogg.se

Vi är ett par i 30 års-åldern som ska bygga vårt drömhus på landet. Vi har en son som kryddar vår vardag. Här får ni följa vår vardag och alla bestyr kring ett husbygge. Vi har valt att bygga ett modulhus ifrån Hjältevadshus

Tekniskt samråd avklarat

Publicerad 2015-08-27 19:41:21 i Allmänt,

Denna vecka har varit rätt körig, sista veckan av en lång ledighet på 8 månader börjar lida mot sitt slut, för på måndag börjar man att jobba.
 
Men innan man får börja jobba så har jag, Magnus inskolning av junior på dagis sen tisdags. Och det har ju varit intressant. Jag skulle inte ha valt att jobba på ett dagis iaf, så mycket kan jag säga, är inte skapt för det. :)
 
Nåväl, samtidigt senare samma dag var vi kallade till kommunen för bildandet av samfällighetsförening till området vi ska bo vid. Dagarna blev inte så korta och den dåliga luften som råder ute gjorde ju inte att man blev piggare. Både jag och junior somna gott på kvällen.
 
Under onsdagen hade vi ett uppehåll på eftermiddagen utan la all tid på inskolningen.
 
Och idag, torsdag så bestod dagen först av inskolning igen fram till eftermiddagen, denna gång skulle man lämna barnet där och försvinna, och det funka bra men ljudnivån där ska vi inte tala om. Känns som det ringer i huvudet fortfarande, hehe.

Sedan kom vi fram till mötestiden för det tekniska samrådet.  Inte för att jag har något att jämnföra med men tyckte ändå att det var riktigt bra, flöt på fint och mycket info fick man, nyttigt och intressant.
 
Äntligen känner man att vi är på rätt väg och att det "bara" är det praktiska kvar.
 
Det som återstår nu är att vänta tills det är läge att dras igång.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela