familjenkaosbygger.blogg.se

Vi är ett par i 30 års-åldern som ska bygga vårt drömhus på landet. Vi har en son som kryddar vår vardag. Här får ni följa vår vardag och alla bestyr kring ett husbygge. Vi har valt att bygga ett modulhus ifrån Hjältevadshus

Salningar,innedörr och skarvar..

Publicerad 2016-01-06 21:41:39 i Huset,

Låter nästan som det kunde ha varit några namn på fåglar...
 
Idag hann vi med rätt mycket. Innedörren till sovrummet är på plats, salning och foder. Det innebär att sovrummet är klart så pass långt att det endast återstår att gå runt med fogspruta och snygga till missar. :) Sen är det bara att dammsuga ur,våttorka golvet, lister m.m. SEN är det klart! Iaf de rummet.
 
 
Här sitter salningen på plats efter montage av dörren.
 
Och  här hänger dörren... Man kan ana fondväggen i sovrummet
 
 
Något är knas med kameran i telefonen, ibland blir bilderna suddiga och ibland bättre. Men, det som tänkt att visas här är täckningen av husskarvarna. Resultatet efter det är helt klart acceptabelt och det ända som fattas är foder runt.
 
Hann även med att göra klart fler salningar runt fönster och dörrar, bara en dörr återstår och tre fönster, vi har fått fel sorts material till salningen kring de återstående fönstren, blir till att göra en ordentlig inventering imorgon och återkoppla det till husleverantören så vi får rätt grejer och kan få ett avslut.
 
Bortsett från det så återstår endast två golvlister som ska monteras i vardagsrummet, sen är även det klart.
 
Imorgon är det även en arbetsdag och efter det så måste man ut och göra en städning och slänga det man kan slänga. För på fredag kommer dom och hämtar containern så vi blir av med den.
 
Ska se om man får med en riktig kamera istället och kan ordna med bilder. För bilderna på telefon duger inte.
 
Just de....
 
Eftersom husleverantören ej har gipsat samtliga väggar ( av någon konstig anledning) så gipsade vi de väggar som var utan. Det innebär ju då att innedörrarna  måste få andra foder som matchar gipset vi monterade, Blir till att åka i helgen och införskaffa de listerna i helgen och montera de.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela