familjenkaosbygger.blogg.se

Vi är ett par i 30 års-åldern som ska bygga vårt drömhus på landet. Vi har en son som kryddar vår vardag. Här får ni följa vår vardag och alla bestyr kring ett husbygge. Vi har valt att bygga ett modulhus ifrån Hjältevadshus

Evig väntan

Publicerad 2015-11-15 23:50:44 i Allmänt,

Nu när grundarbete är helt klart så är det en väntan på nästa etapp ska börja. Och om en vecka plus lite till, en och halv vecka för vara närmare sanning, så anländer huset. Då är det full aktivitet på tomten igen.
 
Just nu så känns det som att man bor i en flyttkartong, för sidan om all mail som skickas kors och tvärs, telefonsamtal och annat så håller vi på att packa ner vårat bohag. Saken gör ju inte det bättre av att vi har en lilleman som gärna hjälper till att packa upp..:) två saker ner, en grej upp...hehe.
 
Nädå, så illa är det inte, han tar det bra att vi håller på att packa ner.
 
Idag så sa jag till han att vi skulle packa ner hans leksaker som han vill ha med sig till vårt tillfällige boende som vi ska flytta till  undertiden vi håller på med annat. Och för att han inte då ska ha med sig ALLA leksaker så har vi begränsat de till en låda, för han har leksaker på andra sället också.
 
Givetvis så skulle han ha med traktorerna, helikoptrar, garage, sin leksaks-dammsugare ( bara slangen, lite läskigt med själva dammsugaren) och så slängde han ner lite andra bilar. Förvånad som jag är lite så blev det ingen protest när jag mata ner hans andra leksaker som ska förvaras. Rätt skönt nu när det är begränsat med leksaker... :) 
 
Så det pågår full aktivitet som inte syns riktigt här på bloggen, blir mer bilder sen när huset anländer.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela